DESPRE DANA

Dana Costea – Instructor Aerobic-Fitness , formator, Tehnician Nutritionist,

coregraf, manager, antreprenor

Peste 10 ani de experienta

Data nasterii: 18.10.1988

Locul nasterii : Iasi

Pasiunea pentru sport a pornit inca de la varsta de 10 ani, cand am inceput sa dansez iar mai apoi la liceu, timp de 4 ani, am facut parte dintr-o trupa de majorete si dans irlandez, am mers la concursuri si spectacole prin tara, am participat la diverse evenimente si emisiuni, fapt care m-a determinat sa continui si m-a facut sa-mi doresc mai mult.

 In 2012 am terminat cursurile de Instructor aerobic-fitness la ABC Fitness School in Bucuresti, absolvind cu media 10 , urmand cursul de formator. Imediat am inceput sa predau, avand ore la Sala de Sport a Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” din Tudor Vladimirescu dar si la sala Energym Center, unde tineam ore de Kangoo Jumps, Pilates, Step Aerobic, Bossu si altele.

In 2013 am deschis firma mea si am inceput sa colaborez cu ABC Fitness School, reprezentand zona Moldovei si instruind persoanele care isi doresc sa devina instructori acreditati de aerobic si fitness, avand peste 50 de absolventi pregatiti de mine, inclusiv din Republica Moldova. (exemplu : Elena Ozun, eleva mea, care acum detine un studio de Fitness si Nutritie in Chisinau , de mare succes)

Au urmat apoi colaborari cu Oana Gold Gym, Flori de Portocal (Kids Aerobic), Primaria Tomesti (zumba), Asociatia „Zbor spre lumina” pentru copiii cu Sindrom Down.

Am participat la diverse evenimente, la Radio Hit, radio Iasi, am fost la workshop-uri pentru specializare, in Bucuresti, obtinand diplome.

In 2017 am fost invitata de catre Razvan Botezatu, la televiziunea Antena Stars participand la emisiunea „Star Matinal, e pe val” , unde am prezentat cateva exercitii de slabire si tonifiere in apa/piscina.

Pe 1 mai 2018 am deschis sala Aerobic cu Dana. Toate aceste activitati, le fac cu mare placere si pun suflet in orice antrenament iar clientii simt asta si ma bucur nespus, pentru ca vin la orele mele cu zambetul pe buze.

Sunt o persoana creativa si de aceea nicio ora, nici un antrenament nu seamana cu altul, mereu aduc ceva nou si mereu incerc sa imbunatatesc si sa excelez.

Antrenamentele mele sunt eficiente, intense, provocatoare si sunt concepute in asa fel incat tu sa poti slabi dar si tonifia  in acelasi timp. Pun foarte mult accent pe modelare corporala, de accea se intampla ca la cantar sa nu fi slabit foarte mult dar la haine sa ai minus 2 marimi. Am o clienta cu un super record ,  care a slabit 20 kg in 6 luni si asta doar prin sport si alimentatie sanatoasa iar rezultatul este o silueta frumos conturata, ajungand de la marimea XL la S-XS.

Te invit si pe tine sa incerci antrenamentele mele iar daca e ziua ta de nastere, sedinta va fi gratuita, cadou din partea mea!

CONTACTEAZA-MA
aerobic
aerobic
Pilates
Pilates
Dana Costea
Dana CosteaInstructor aerobic fitness
gimnastica
gimnastica

CONTACT

Strada Dudescu nr. 12 A

TELEFON

0753327346

PROGRAM

16:00-22:00

SOCIAL MEDIA

Facebook

Instagram

@dannacostea – Aerobic cu Dana

Blog

aerobicdana.blogspot.ro